Ľuboš Hajdúch možno posilní FC Spartak

22.12.2011 Celý región

BRATISLAVA 22. decembra (WEBNOVINY) - Slovenský corgoňligový klub FC Spartak Trnava chce posilniť svoj tím na brankárskom poste. K doterajšej 34-ročnej českej jednotke medzi žrďami Martinovi Raškovi by mohol pribudnúť gólman ešte zvučnejšieho mena.

V tejto súvislosti sa v kuloároch spomínali aj slovenskí brankári s reprezentačnými skúsenosťami - po Ľubošovi Kamenárovi a Štefanovi Seneckom je vraj teraz na pretrase Ľuboš Hajdúch (5 štartov v drese A-tímu SR), v súčasnosti kmeňový hráč maďarského prvoligového klubu Kaposvári Rákóczi FC. Informuje o tom denník Šport vo svojom štvrtkovom vydaní.

\"Nebránil by som sa návratu na Slovensko. Šumy o Trnave som začul, ale s funkcionármi Spartaka sme sa na túto tému zatiaľ nerozprávali,\" citoval Šport slová 31-ročného Hajdúcha (nar. 6. 3. 1980), ktorý sa v lete dohodol s Kaposvárom na dvojročnom kontrakte a v jeho drese patrí medzi najlepších brankárov v súťaži.


Dobrá jeseň

\"Cítim dôveru trénera, jeseň sa mi vydarila. K úplnej spokojnosti mi chýbali možno dve víťazstvá, lebo sme mali v sedemnástich zápasoch až jedenásť nerozhodných výsledkov,\" doplnil rodák z Levíc, ktorý najdlhšie hráčske obdobie zažil v Ružomberku a ďalej pôsobil aj v gréckom Levadiakose a na jar 2011 krátko i v druholigovom poľskom klube LKS Nieciecza.

V maďarskom klube sú však s Hajdúchovými výkonmi veľmi spokojní, preto nie je jeho návrat na Slovensko vôbec istý. \"Som rád, že sa nám v lete podarilo angažovať solídneho a kvalitného brankára,\" povedal nedávno pre portál mno.hu člen realizačného tímu Kaposváru László Házi.

Trnava figuruje po jesenných osemnástich odohraných kolách v dvanásťčlennej konkurencii na 3. mieste corgoňligovej tabuľky s 32 bodmi, na lídra zo Žiliny i druhý v poradí Slovan Bratislava má Spartak iba jednobodové manko a reálnu šancu zabojovať o majstrovský titul.
 

Vyberte región